sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Hyvin menee, mutta menköön!

IMG_4133

Heipparallaa!

Eipä ole tänä kesänä ollut montaakaan hetkeä, jolloin olisin malttanut istahtaa koneen ääreen postailemaan kun on ollut niin paljon kaikkea häppeningiä. Ehkä juurikin siksi kuluva kesä onkin ollut hauskin ikinä ja nythän ollaan vasta sen puolivälissä!

Mistäs sitä aloittaisi... No vaikkapa mun elämän mullistavasta päivästä (1.7.) kun sain tietää päässeeni opiskelemaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun! Se fiilis oli niin mahtava, etten pysty sanoin kuvailemaan. Tein ison duunin sen eteen ja se palkittiin. Voisin jauhaa lukuprosessista ja pääsykokeista vaikka kuinka kauan, mutta taidan jättää sen omaan postaukseensa jos jotakuta kiinnostaa tietää lisää. Asuntokysymys on vielä aivan auki, mutta eiköhän se ratkea tässä elokuun aikana toivottavasti. Musta tulee siis helsinkiläinen, mikä on aika jännää.

Täytin myös tuossa pari viikkoa sitten kaksikymmentä, eli olen teknisesti ottaen aikuinen (kuulemma). Ruississakin temmellettiin kaverien kanssa kolme päivää, mikä oli hyvin rankkaa, mutta sitäkin hauskempaa. Lisäksi ilmojen ollessa niin ihanat, olen mökkeillyt kavereiden ja perheen kanssa. Kesätöitä mulla on jäljellä kolmisen viikkoa, jonka jälkeen lähdetään ystävän kanssa Barcelonaan hurvittelemaan, jejeee! Jos jollain on jotain Barcelona-vinkkejä, niin kertokaa ihmeessä.

Kuvat: Lotta Kallio
1.8.
IMG_4137 IMG_4136 1.9. IMG_4131

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti