tiistai 21. kesäkuuta 2016

Graduation day

DSC_0111

Pari viimeistä kuukautta ovat kyllä olleet jokseenkin intensiivisiä pääsykokeiden ja valmistujaisten takia. Siihen kun vielä aloittaa kesätyöt heti pääsykokeiden jälkeisenä päivänä niin ei ole paljoa kerinnyt levähtämään, mutta nyt alkaa jo näyttää kesältä! Pari päivää töitä vielä edessä ja sitten onkin aika pienelle lomaselle.

Mutta huhhuhh, että oli kova duuni valmistautua kauppiksen pääsykokeisiin, sen sanon!!! Se on nyt kuitenkin tehty ja toivottavasti sen verran hyvin, että ei tarvitsisi ryhtyä siihen uudestaan ensi vuonna. Periaatteessa aloitin valmistautumisen jo joskus helmikuussa kun hankin kirjat, mutta nyt kun mietin sitä aikaa, niin ne ensimmäiset lukukuukaudet olivat melkeimpä yhtä tyhjän kanssa. Vasta valmennuskurssin alettua huhtikuussa pääsin kunnolla sisään asiaan ja viimeiset pari kuukautta olinkin sitten ihan pirun vakavissani sisäänpääsyn kanssa. Tänään aamulla kävin ensimmäisen kerran opintopolussa katsomassa sydän kurkussa jos tulokset olisivat jo tulleet. Eiväthän ne olleet ja luulen, että niitä saa odotella aika lailla siihen 1.7. saakka. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Valmistujaispäivä oli ehdottomasti yksi elämäni ihanimmista! Kaikki onnistui täydellisesti :)

DSC_0107

Juhlapäivän aamuna tein itse oman meikkini ja hiukset laitettiin kampaajalla. Sen jälkeen pidimme pienen photosession siskoni kanssa Turun linnalla ennen itse lakitustilaisuutta. Itse juhlat, etkot ja jatkot olivat meillä kotona. Eikä siinä päivän aikana mitkään pääsykoeasiat loppujen lopuksi päätä painaneet ollenkaan, vaan se oli ihan kaivattu kunnon vapaapäivä ja stressin lievitys.

DSC_0126
DSC_0069
DSC_0016

Juhla-asun kanssa säädin ihan kiitettävän paljon, mutta se kannatti sillä olin lopputulokseen todella tyytyväinen! Olin alunperin suunnitellut laittavani mekon, jonka löysin Zarasta sattumalta viime talvena. Mutta kun ostin mekkoon sopivat kengät kaikki lähti käsistä, koska löysin nuo täydelliset valkoiset housut ja siinähän meni sitten kaikki uusiksi. Koko asuni on Dots nimisestä kaupasta, joka löytyy Turusta ja Helsingistä. Ja kyllä se mekkokin sitten pääsi käyttöön illalla.

DSC_0038
DSC_0062
DSC_0160
DSC_0053
DSC_0175 kakku

Yksi päivän kohokohdista oli tietysti se ruoka! Taivaallista.

ruoka

Sellaista tällä kertaa! Hyvät juhannukset kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Onnitteluja vielä kerran! Kiitos hienosta tilaisuudesta sinulle ja koko perheelle. Oli ilo ja onni saada olla isovanhempana läsnä.

  VastaaPoista
 2. Sun pitäis ehdottomasti blogata enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Saattaapi olla että vähän aktivoituisin taas...

   Poista